• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Je hoeft het niet alleen te doen.

Bij Pulpo Coaching wacht je een warm welkom. Tijdens de intake maken we nader kennis en verkennen we datgene waarvoor je komt. Op basis van de intake bepaal je of je een samenwerking met mij wilt aangaan en maken we verdere afspraken. Door mijn brede expertise is er veel mogelijk. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik sinds mijn ACT opleiding het allerliefste op basis van ACT werk. Natuurlijk altijd afgestemd op jou en in afstemming met jou. 

Jullie hoeven het niet alleen te doen.

Ook gezinnen kunnen bij Pulpo Coaching terecht. Ik werk hiervoor met de prachtige KAART van Janet Schmidt. Op de KAART kunnen kinderen, maar zeker ook volwassenen, op speelse wijze een reis in hun 'binnenland' maken ten opzichte van datgene waarvoor jullie komen.

Wees welkom, ik vertel je graag meer.