• darkblurbg

Waar je ook gaat daar ben je. Je neemt jezelf altijd mee. Vaak op de automatische piloot tot het moment dat je jezelf tegenkomt.

Het lukt niet of het lukt niet meer, je ervaart onrust, je relatie loopt niet lekker, je mist zelfvertrouwen, hebt een conflict, bent gespannen of mist een stukje zingeving. Zomaar een paar voorbeelden waar je tegenaan kunt lopen. Soms weet je waar dit vandaan komt en soms ook niet.

Wie of wat heb je eigenlijk al die tijd meegenomen? Welke patronen, strategieën, overtuigingen, belemmeringen, valkuilen? Wat mag er niet zijn in jouw levensverhaal? Welke verlangens heb je?

Vanuit mijn oprechte interesse in jou als mens ga ik samen met jou op zoek. We gaan ’lopen’ tot de zon komt. Dit doen we nadat we tijdens het intakegesprek hebben besloten samen verder te gaan.

Belangrijke vragen hierbij voor jou als coachee:

  • Heb ik de moed dit proces aan te gaan?
  • Wil ik investeren in mezelf?
  • Heb ik vertrouwen in de coach?

Belangrijke vragen voor mij als coach:

  • Ben ik de juiste coach voor dit proces?

Blijk ik niet de juiste coach te zijn dan zal ik dit open en eerlijk met je bespreken. Van jou verwacht ik hetzelfde.

Ik hecht waarde aan een veilige, open en ontspannen samenwerking en vind het belangrijk dat je jouw coachsessies kunt zien als een cadeau aan jezelf; een verrijking van je leven. Dat is waarvoor ik dit doe.

Neem contact op