• darkblurbg

Je bent leeg, op, uitgeput. Diagnose: burn-out.

Belangrijke levensgebeurtenissen, werk, persoonlijke eigenschappen of een combinatie hiervan hebben ervoor gezorgd dat je geen energie meer hebt. Om weer vooruit te kunnen moet je opladen, maar door je burn-out kun je niet meer helder denken, ben je vergeetachtig, voel je je wellicht somber en heb je geen idee hoe. Dat hoeft ook niet. Ik help je graag.

Bij de begeleiding van je burn-out kijk ik naar verschillende aspecten die van invloed kunnen zijn op het herstel en heb ik, indien gewenst, contact met andere betrokkenen, zoals bijvoorbeeld je werkgever, bedrijfsarts, partner en andere deskundigen.

We starten met het opbouwen van energie, om van daaruit te werken aan jouw inzetbaarheid en de oorzaak van je burn-out. Doel van de begeleiding is een duurzaam en zo snel mogelijk herstel.

De duur en het aantal benodigde sessies verschillen per persoon en per situatie. Om jou en andere betrokken, zoals je werkgever, een richtlijn te geven kun je denken aan zo’n 10 tot 15 sessies over een periode van 4 tot 6 maanden.

Ben je burn-out neem dan z.s.m. na uitval contact met mij op via mail of telefoon.

Neem contact op